Graag willen wij jullie uitnodigen voor de Grand Opening van CrossFit Keistad. Deze nieuwe CrossFit box in Amersfoort waarvan de eigenaar een verdienstelijk gewichtheffer is op internationaal niveau.

Karen Tovmasjan heeft in samenspraak met SRO Amersfoort een ruimte toegewezen gekregen op industrieterrein de Isselt, om daar zijn CrossFit Box te openen. Deze CrossFit box richt zich niet alleen op de populaire sport CrossFit, maar juist ook op gewichtheffen, powerlifiting en Streetworkout. Mensen van leeftijden en niveaus kunnen bij de box terecht voor professionele persoonlijke begeleiding op zijn of haar niveau. De Grandopening wordt gehouden op 19 april van 12.00- 17.00. Neonweg 14 te Amersfoort.

De hal is niet alleen ingericht voor bovengenoemde sporten, maar is ook uitgerust met een Fysiotherapeut, Voedingsdeskundige en theorielokalen. Daarnaast worden er in de nabije toekomst overnachtingsmogelijkheden gecreëerd, zodat ook internationale atleten de hal voor een trainingskamp kunnen gebruiken.

Karen vertelt u graag zelf waarom hij juist Amersfoort heeft gekozen als vestingsplaats voor zijn CrossFit box. Karen is zelf woonachtig in Apeldoorn, hij is een A -atleet en wordt ondersteunt door NOC NSF. Karen is in voorbereiding voor het EK Gewichtheffen. Op 11 april reist hij af naar Georgië om daar op 16 april deel te nemen aan het Europees Kampioenschap Gewichtheffen. Een belangrijke wedstrijd, omdat dit een nominatie is voor de Olympische spelen in 2016. Heel bijzonder toch wanneer Amersfoort straks ook een Olympische atleet kan volgen!

Graag nodigen wij jullie uit voor een kennismaking op de Grand Opening zelf en/of in de periode voor 19 april.

– CrossFit geschikt voor jong en oud, ervaren en onervaren atleten
Maak het mee op 19 april, De Grand Opening van CrossFit Keistad!

– Leer de techniek van het Gewichtheffen
– Ultieme krachtmetingen met Powerlifting
– Verleg je grenzen met Streetworkout
– Ontmoet internationale atleten als Karen Tovmasjan, Judith Meerding, Arash Sohrabie en meer…

Dit is allemaal mogelijk bij CrossFit Keistad, de CrossFit box met nét dat beetje meer!

Hou de website in de gaten voor het complete programma op 19 april: www.crossfitkeistad.nl
Locatie: CrossFit Keistad, Neonweg 14, Amersfoort

Start datum/tijd: 19-04-2015 12.00
Eind datum/tijd: 19-04-2015 17.00

Share This