Wat is

CROSSFIT KEISTAD

CrossFit Keistad is een sportschool/CrossFit Box, waar coaches op internationaal niveau elke dag werken om het beste uit iedereen te halen.

Onder begeleiding van onze gecertificeerde coaches/trainers werk je aan het behalen van jouw doelen.
Of het nu gaat om CrossFit, Weightlifting of Powerlifting, bij CrossFit Keistad gaan we tot het uiterste om jou de beste begeleiding te geven. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodra je de box binnenstapt. En dat jij je thuis voelt binnen onze community. Bij ons vind je een groep mensen met verschillende niveaus die onder begeleiding les krijgen van onze CrossFit coaches die je motiveren en inspireren tijdens de lessen.

Alle coaches zijn professioneel opgeleid en kijken zeer kritisch naar elke beweging. Kwaliteit en aandacht zijn bij ons prioriteit. Zo voorkomen we blessures door verkeerde bewegingen en halen we het beste uit iedere atleet.

Wij trainen om de kwaliteit van het leven te verbeteren, voor onze gezondheid en uiteraard omdat we er veel plezier aan beleven! Wij zullen er naar streven om je beter en fitter te laten voelen na iedere workout!

Over de eigenaar

KAREN TOVMASJAN

De man achter CrossFit Keistad is Karen Tovmasjan. Karen is Nederlands beste gewichtheffer en behaalde op het Europese kampioenschap in Tel Aviv de vijfde plaats. Daarnaast is Karen afgestudeerd als leraar Lichamelijke Opvoeding, personal trainer en geeft hij Olympisch gewichthef seminars en demonstraties door heel Nederland.

Als coach is Karen al sinds zijn 16e actief, eerst als instructeur, later als personal trainer en Strength en Conditioning coach. Momenteel is Karen gewichthef coach bij CrossFit Keistad en daarnaast organiseert Karen meerdere evenementen zoals: – Tovmasjan Invitational voor alle CrossFit atleten waar meer dan 100 atleten aan deelnemen.
– The Dutch Throwdown voor CrossFit atleten die eens een wedstrijd willen meemaken, top atleten zijn uitgesloten.
– C1 Tournament voor de top van alle CrossFit atleten, in dit speciale toernooi staan atleten recht tegen over elkaar in één tegen één workouts.

Share This