Trainers en Coaches

HET BESTE VAN JOU VRAGEN
OP EEN VERANTWOORDE MANIER

De man achter CrossFit Keistad is Karen Tovmasjan. Karen is Nederlands beste gewichtheffer en behaalde op het Europese kampioenschap in Tel Aviv de vijfde plaats. Daarnaast is Karen afgestudeerd als leraar Lichamelijke Opvoeding, personal trainer en geeft hij Olympisch gewichthef seminars en demonstraties door heel Nederland.

Als coach is Karen al sinds zijn 16e actief, eerst als instructeur, later als personal trainer en Strength en Conditioning coach. Momenteel is Karen gewichthef coach bij CrossFit Keistad en daarnaast organiseert Karen meerdere evenementen zoals:
– Tovmasjan Invitational voor alle CrossFit atleten waar meer dan 100 atleten aan deelnemen.
– The Dutch Throwdown voor CrossFit atleten die eens een wedstrijd willen meemaken, top atleten zijn uitgesloten.

 

Ik geef training op:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag

Mijn naam is Kim Schouten en ik coach één avond in de week CrossFit. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met CrossFit en sinds dien kan ik er geen genoeg van krijgen. Naast CrossFit doe ik ook aan Powerliften, Weightlifting en Strongfit. Ik ben vaak te vinden in de Open Gym waar ik met mijn verschillende trainingsschema’s bezig ben maar ik doe ook geregeld mee aan de WOD.

Ik geef training op:
Zaterdag 10:00 OLY

Mijn naam is Maarten van Dijk, Crossfit Level-1 trainer. Sinds 2,5 jaar ben ik fanatiek met Crossfit bezig en ik vind het fantastisch om te doen. De fysieke en mentale boost die ik er elke keer van krijg is enorm en bijna verslavend. Hiervoor deed ik o.a. aan survival-run, kickboksen en hardlopen. Als trainer geniet ik ervan om onze leden te stimuleren het allerbeste uit zichzelf te halen en het is elke keer weer mooi om te zien hoe iedereen aan het eind van de les moe maar zelfvoldaan en trots weer naar huis gaat. Ik geef les op donderdagmorgen. Je bent uiteraard van harte welkom!

Ik geef training op:
Donderdag 07:30 WOD

Ik ben Inge van Doorn en ik geef al 28 jaar les in sportscholen door heel Nederland en ook af en toe in het buitenland. Voornamelijk groepslessen. In de loop der jaren ook af en toe wat uitstapjes gedaan naar TV en Workouts voor grote groepen van 50 tot 300 mensen, in binnen en buitenland. Soms interviews en fotoshoots voor magazines en reclames.

Sportopleidingen: KNGB-Aerobics, Kick fun, Step Presenter Aalo, Ground control Pilates level 1 t/m 4 +div. extra’s, Pilates Reformer, Poweryoga all levels (poweryoga Nederland), Bosu, Poledance level 1t/m 3, Aalo Fitness instr.1, Bodypump Les Mills, enz. Maar natuurlijk ook CrossFit level 1 trainer, CrossFit gymnastics level 1.

Trainersfilosofie: Sporten moet leuk zijn! Anders hou je het op de lange termijn niet vol. Dan wordt het een way-of-live. Het samen beleven van sporten in een groep zoals we dat met Crossfit doen het delen van de moeilijke momenten, dat je er even helemaal doorheen zit, of juist de leuke, als je een PR haalt, maakt dat het nog leuker wordt en je er op een gegeven moment niet meer zonder kan. Het met plezier sporten vind ik erg belangrijk ook als je een blessure hebt of een pijntje, is er vaak nog heel veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Ik zeg altijd voor alles is er een alternatief! En dus (bijna)nooit een excuus om niet te komen trainen. Als je met me overlegd kan ik je altijd een alternatief aanbieden. Na zelf een erge knieblessure te hebben gehad leer je ook daar mee omgaan. Focus op wat nog wel kan en zoek daar je uitdaging in,  denk in oplossingen en niet in problemen, en er ligt een wereld van nieuwe trainingsprikkels voor je open!

Sport ervaring: Als kind heb ik geturnd, gedanst(Ballet & JazzBallet en Stijldansen) en paardrijden gedaan. Tijdens mijn middelbare schooltijd was daar wat minder ruimte voor, maar later toen ik ging werken ben ik de sportschool weer ingedoken. Heb een paar jaar gekickboksed (meegetraind met politieteam) En toen is het idee ontstaan om les te gaan geven. Ik ben opleidingen gaan doen en begon net als de meeste met enkel een paar uurtjes naast mijn werk. Toen mijn oudste dochter geboren werk heb ik het roer omgegooid en heb ik mijn werk opgezegd en ben ik als ZZP-er verder gegaan en alleen maar sportlessen gaan geven. Een beslissing waar ik nog geen dag spijt van heb gehad. Wat doe ik mijn werk met veel plezier, en dat hoop ik nog vele jaren te kunnen doen.

CrossFit is er bij mij in 2012 bij gekomen, ik wilde meer uitdaging en zwaarder trainen met goede begeleiding. Ik wordt er bloed fanatiek van, sla nooit een training over en train altijd in de ochtend(6 uur door de weeks en 8 uur op zaterdag) Kwa wedstrijden heb ik alleen in 2014 meegedaan met de Games kwalificaties 2014, daar eindigde ik op plaats 6 van Nederland in mijn leeftijd categorie…niet goed genoeg om mee te kunnen naar de echte Games, maar voor mij een enorm verrassende prestatie na 1,5 jaar Crossfit! Het is de meest uitdagende sport die ik ken, er zitten zo veel verschillende uitdagingen in dat het mij nooit verveeld. Van mijn eerste kennismaking met Crossfit wilde ik ook Crossfit trainer worden, niets zo leuk als mensen dingen aanleren en het beste uit hun zelf zien halen! En dus heb ik mijn Level 1 in 2014 gehaald, daarna ook Gymnastics. Er valt nog zoveel te leren, dat ook dat avontuur nooit zal vervelen!

Ik geef training op:
Maandag 06:00 WOD
Woensdag 06:00 WOD
Donderdag 06:00 WOD
Vrijdag 

Share This